Tanfolyam AirToken mára

Tanfolyam AirToken ma élőben online idő. Mennyibe kerül a AirToken (AIR) épp most. Kényelmes online konvertáló és számológép kriptovalutákhoz.

Súlyozott átlagárfolyam AIR

7.0E-8$

-0$

2.03%

Max árfolyam / Minimális árfolyam

7.0E-8$ / 7.0E-8$

Nyitási árfolyam

7.0E-8$

Árfolyam változás AIR

Változások naponta

2.03 %

Változások havonta

-9.3E-7$

Változások hetente

-

Változások 3 hónap alatt

-

Funkció AirToken

Kikiáltási árfolyam

6.774865e-08 $

Súlyozott átlagárfolyam

6.912488e-08 $

Mennyiség 24 órán belül

18

Tőkésítés

-

Most forgalom (AIR)

-

Változás naponta

2.03 %

Melyik cserén történt az utolsó tranzakció?

CoinMarketCap

Algoritmus

-

Mennyiség

Váltok

Kapok

Kriptovaluták konvertálója és kalkulátora online - egy eszköz segítségével amellyel gyorsan és kényelmesen kiszámolhatja a tényleges arányát kriptovaluták mai árfolyamai (20.03.23). Adatok alapján kifejlesztett kriptovaluta kalkulátor és konverter jelenleg népszerű kriptovaluta tőzsdék: EXMO, Bitfinex, Binance, Coinbase, Poloniex és Kucoin.

1 BTC = USD

Információs frissítések: 03.20.23 13:00

Hasonló kriptovaluták

Minden kriptovaluta

Tanfolyam AirToken a dollárral szemben

Leírás

AirToken (AIR) - egy B2B platform, amely könnyebben hozzáférhető mobiladatokat biztosít a hirdetőknek és a hitelezőknek. Az AirFox az Ethereum blokkláncot digitális főkönyvként használja a felhasználók mobiltelefon-adataihoz (viselkedés, személyes adatok, felhasználói életérték és hirdetések), így létrehoz egy olyan felhasználóminősítő rendszert, amely meghatározza, hogy a felhasználó megbízható hitelfelvevő-e. Az egy új Ethereum ERC20 token, amely ingyenes mobilinternetet nyit meg hirdetéseken és ülésjutalmakon keresztül. A felhasználók eket szerezhetnek, ha hirdetéseket választanak, és 500 vezeték nélküli szolgáltatónál beváltható helyeket igényelhetnek mobiladat-díjra.